Kievitsweg 10, 9843 HA Grijpskerk 0594 21 27 30

De ongeëvenaarde kwaliteit van Auping

De naam Auping klinkt bekend bij iedereen. Ook als u zich nog nooit hebt verdiept in een boxspring, rolt Auping meteen van de tong. Niet zonder reden: Auping is al meer dan 125 jaar een innovator op slaapgebied en is met zijn koninklijke predicaat een geweldig Nederlands exportproduct. Auping zet in de productie van zijn boxsprings hoog in op ventilatie en het fris houden van de slaper.

We gaan er niet omheen praten: de boxsprings van Auping behoren bepaald niet tot het budgetsegment. Een Auping koop je niet als je op zoek bent naar een koopje, maar juist als je zoekt naar de beste boxspring die je kan krijgen. En dat levert Auping.

Wij geven onafhankelijk advies
auping-avs-systeem

AVS-systeem

Auping heeft in de ontwikkeling van zijn boxsprings een belangrijke filosofie in het achterhoofd: iemand die ligt te slapen, moet niet constant in dezelfde houding liggen. Het is juist goed voor de bloedsomloop als de slaper zich regelmatig omdraait en het vocht en de warmte goed weg kunnen komen. Dit heeft geresulteerd in het Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS), een systeem dat maximaal ventileert en ondersteunt.

Auping-Auronde-Wit

Cradle to cradle

Auping hecht veel waarde aan het hergebruiken van zijn materiaal. Daarom werkt het volgens het zogenaamde cradle to cradle-principe, waarbij bijna alle componenten opnieuw gebruikt kunnen worden. Dit zorgt voor een duurzame relatie met het milieu, de omgeving en natuurlijk de klant.

Auping-Criade-Boxspring

Uitstekende service

Auping levert bedden van absolute topkwaliteit en zorgt ervoor dat het de service biedt die hierbij past. Hulp bij aflevering, het beantwoorden van uw vragen en als er een keer iets mankeert aan uw boxspring, zorgt Auping ervoor dat u perfect geholpen wordt. 

Woonrijk Leegstra

Woonrijk Leegstra is een inspirerend, landelijk gelegen en een tikje eigenzinnig wooncentrum in Grijpskerk. U kunt bij ons terecht voor alles, maar dan ook echt alles op het gebied van wonen. In ons prachtige Woonrijk kunt u zo een paar uur dwalen. We laten u rustig uw gang gaan, tot u meer wilt weten.

We presenteren een gevarieerde collectie van Nederlandse en buitenlandse merken. En wedden dat u opkijkt van onze collectie vloeren, verrassende soorten raambekleding en bijzondere accessoires? Bij Leegstra hebben we de inrichting voor iedere ruimte in uw huis, klassiek, modern of volgens de laatste trends. Kijk eerst rustig rond op onze site. En plan daarna uw wooninspiratiedagje uit. Wij zullen u vorstelijk begroeten in onze showroom.

Kom bij ons langs voor een bakje koffie en onafhanklijk slaap advies. Hier vindt u ons!

 

ups1

Optimale ventilatie

Het AVS-systeem zorgt ervoor dat een boxspring van Auping perfect ventileert. Vocht kan weg en huisstofmijt krijgt ge

Ups2

Hoge kwaliteit

De boxsprings van Auping behoren tot de beste die de markt te bieden heeft. Hoge kwaliteit zorgt voor een optimale na

ups3

Oog voor de omgeving

Auping houdt milieuvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. Bijna alle componenten zijn dan ook recyclebaar.

ups4

“Super goed advies gekregen en sinds ik mijn nieuwe bed heb slaap ik heerlijk!”

Lora Dolor - Groningen