Kievitsweg 10, 9843 HA Grijpskerk 0594 21 27 30

Het no-nonsense genoegen van AVEK

De boxsprings van AVEK worden gemaakt in het Friese Surhuisterveen. Deze regio kenmerkt zich door een scherpe ondernemersgeest en een allergie voor pretentieus gebabbel. Dit gebrek aan gebakken lucht is ook terug te vinden in de boxsprings van Avek. Geen geouwehoer, gewoon lekker slapen tegen een prima prijs. Simpeler gaat het niet worden.

De vier boxsprings van AVEK
Wie een boxspring van AVEK zoekt, heeft keuze uit vier verschillende modellen: Noflik, Simmer, Ljocht en 1927. Het maakt de keuze niet bijster ingewikkeld, want alle vier hebben hun eigen, onderscheidende kenmerken.

Wij geven onafhankelijk advies
Avek-Boxspring-Ljocht

AVEK Boxspring Ljocht

Bij de Ljocht zitten alle componenten aan elkaar vast. Avek heeft ervoor gezorgd dat het matras en de boxspring volledig geïntegreerd zijn, wat een bijzonder strak design heeft opgeleverd.

Comfortabel en praktisch, dat is waar de Ljocht in uitblinkt. Dankzij het ontwerp, getekend door topontwerper Hans Daalder, is de Ljocht ook zeer eenvoudig schoon te maken.

Avek-Boxspring-Noflik

AVEK Boxspring Noflik

Het vlaggenschip van de Avek-collectie. De Noflik-modellen blinken uit in keuzemogelijkheden, waardoor de boxspring volledig op de wensen van de klant afgestemd kan worden.


Getekend door de hoog aangeschreven ontwerper Hans Daalder en simpelweg het beste dat Avek te bieden heeft. Met bedlengtes die gaan tot maar liefst 240 centimeter, is de Noflik voor niemand te klein.

Avek-Boxspring-Simmer

AVEK Boxspring Simmer

De duurzame spiraalbodem van de Simmer is misschien wel het best ventilerende bedsysteem ter wereld. Met zijn duurzame spiraalbodem wordt transpiratievocht snel afgevoerd, zodat u fris ontwaakt.

Dankzij de ventilering hebben huisstofmijt en schimmels veel minder kans om zich in het bed te nestelen. Opgebouwd uit maar liefst vier verende lagen, is de Simmer geschikt voor elke temperatuur.

Avek-Boxspring-1927

AVEK Boxspring 1927

Avek heeft met de 1927 ook een echte prijsvechter in huis. Dit is onze best verkochte lijn boxsprings van Avek en het we begrijpen dit maar al te goed.

Dankzij de comfortabele drielaagse opbouw is een goede nachtrust verzekerd, tegen een zeer concurrerende prijs. De 1927 is in korte tijd uitgegroeid tot de favoriet van de Avek-klant. Ervaar het zelf en u snapt direct waarom!

Woonrijk Leegstra

Woonrijk Leegstra is een inspirerend, landelijk gelegen en een tikje eigenzinnig wooncentrum in Grijpskerk. U kunt bij ons terecht voor alles, maar dan ook echt alles op het gebied van wonen. In ons prachtige Woonrijk kunt u zo een paar uur dwalen. We laten u rustig uw gang gaan, tot u meer wilt weten.

We presenteren een gevarieerde collectie van Nederlandse en buitenlandse merken. En wedden dat u opkijkt van onze collectie vloeren, verrassende soorten raambekleding en bijzondere accessoires? Bij Leegstra hebben we de inrichting voor iedere ruimte in uw huis, klassiek, modern of volgens de laatste trends. Kijk eerst rustig rond op onze site. En plan daarna uw wooninspiratiedagje uit. Wij zullen u vorstelijk begroeten in onze showroom.

Kom bij ons langs voor een bakje koffie en onafhanklijk slaap advies. Hier vindt u ons!

 

Materiaal-Avek

Uitstekend materiaal tegen prima prijzen

Simpel en goed. Dat is waar AVEK voor staat.

Vier-Verschillende-Lijnen

Vier verschillende lijnen

Met de Noflik, de Simmer, de Ljocht en de 1927 biedt AVEK voor ieder wat wils. 

Functioneel-Ontwerp

Modern en functioneel ontwerp

Topdesigner Hans Daalder heeft gezorgd voor een prachtig en zeer functioneel ontwerp.

Lora-Dolor

“Super goed advies gekregen en sinds ik mijn nieuwe bed heb slaap ik heerlijk!”

Lora Dolor - Groningen