Kievitsweg 10, 9843 HA Grijpskerk 0594 21 27 30

Eastborn: zet maar twee wekkers klaar

Zet voet in de boxspring-afdeling van Leegstra en u zult het direct zien: een uitgebreide collectie aan Eastborn-matrassen en boxsprings, die klaar staan om getest te worden. Die collectie staat er bepaald niet voor niets. Het aanbod van Eastborn is bijzonder divers dit soort matrassen en boxsprings gaat men niet kopen omdat ze er toevallig leuk uit zien. Ze moeten gevoeld worden. En wie zich neerlegt op een matras van Eastborn, wil gelijk blijven slapen.

Nu raden we u af om bij Leegstra te blijven slapen, maar we nodigen u van harte uit. Desnoods zetten we een wekker klaar. Of twee.

Wij geven onafhankelijk advies
Eastborn-Perfect-Sydney-Boxspring

Eastborn Perfect

De Eastborn Perfect-collectie is de meest luxe, meest uitgebreide lijn die Eastborn aanbiedt. Dankzij de uitgebreide ervaring, heeft Eastborn een boxspring gecreëerd die aan alle wensen voldoet. De latex toppers behoren tot de top in hun klasse en staan klaar bij Leegstra om getest te worden!

Eastborn-Smart-Hamilton-Boxspring

Eastborn Smart

De Smart-collectie van Eastborn is zowel vast als verstelbaar te verkrijgen en blinkt uit in keuzemogelijkheden. U kunt kiezen uit diverse stoffen en modellen en zo de de perfecte boxspring creëren, die volledig past bij uw wensen. De kern van comfortschuim zorgt voor een stevig ligcomfort.

Eastborn-Easy-Boxspring

Eastborn Easy

De Easy mag dan als 'instapper' bestempeld worden, maar de kwaliteit is nog altijd van zeer hoog niveau. Met een keuze uit diverse hoofdmodellen en matrassen, maakt de Eastborn Easy het u gemakkelijk. Kom zelf ervaren hoe deze boxsprings aanvoelen in onze showroom!

Woonrijk Leegstra

Woonrijk Leegstra is een inspirerend, landelijk gelegen en een tikje eigenzinnig wooncentrum in Grijpskerk. U kunt bij ons terecht voor alles, maar dan ook echt alles op het gebied van wonen. In ons prachtige Woonrijk kunt u zo een paar uur dwalen. We laten u rustig uw gang gaan, tot u meer wilt weten.

We presenteren een gevarieerde collectie van Nederlandse en buitenlandse merken. En wedden dat u opkijkt van onze collectie vloeren, verrassende soorten raambekleding en bijzondere accessoires? Bij Leegstra hebben we de inrichting voor iedere ruimte in uw huis, klassiek, modern of volgens de laatste trends. Kijk eerst rustig rond op onze site. En plan daarna uw wooninspiratiedagje uit. Wij zullen u vorstelijk begroeten in onze showroom.

Kom bij ons langs voor een bakje koffie en onafhanklijk slaap advies. Hier vindt u ons!

 

ups1

Uitgebreide stoffencollectie

Met een ruime keuze uit diverse stoffen, biedt Eastborn altijd wel iets wat volledig past bij uw wensen.

Ups2

Brede collectie matrassen

De ruime collectie is terug te vinden in onze showroom, waar u alle matrassen kunt testen.

ups3

Overzichtelijke keuze

Perfect, Smart en Easy. Veel ingewikkelder wordt de keuze voor een boxspring van Eastborn niet.

ups4

“Super goed advies gekregen en sinds ik mijn nieuwe bed heb slaap ik heerlijk!”

Lora Dolor - Groningen