Gelderland

Gelderland meubelen, een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. Gelderland levert hoogwaardig design van ontwerpers zoals Roderick Vos en Jan des Bouvrie. De collectie van Gelderland is bij een select aantal dealers verkrijgbaar. Bezoek de showroom van Woonrijk Grijpskerk en laat uw inspireren door Gelderland, Furniture for Generations.

Gelderland is opgericht in 1936 en kent een rijke historie. De oprichter was gecharmeerd van Scandinavisch design en zodoende werd al in een heel vroeg stadium van de geschiedenis gekozen voor moderne vormgeving en hoekige vormen. Daarnaast werd de basis gelegd voor misschien wel het belangrijkste principe dat tot op de dag van vandaag leidend is; duurzaamheid en zitcomfort.

Alle meubelen worden door ervaren vakmensen met een grote liefde voor het meubelvak ambachtelijk vervaardigd in Nederland. Bij de keus voor een Gelderland meubel gaat u uiteraard niet over één nacht ijs. Kom daarom langs bij Woonrijk Grijpskerk om de Gelderland meubelen en het best bij u passende comfort te ervaren.