Nieuws  

 
Nieuwe accessoires en producten

Nieuwe accessoires en producten

Wij zijn altijd op zoek naar mooie woonaccessoires voor in onze winkel. Omdat wij onze eigen inkoop verzorgen hebben wij totaal de vrije hand in wat wij wel en niet kopen. Ons doel is eigenlijk om datgene te kopen wat een ander niet heeft. Ook nu is het ons weer gelukt! Komt… Bekijk hier Nieuwe accessoires en producten.

De 1927 Ninety, nieuw van Avek!

De 1927 Ninety, nieuw van Avek!

Avek bestaat 90 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumbox. De 1927 Ninety! Een vervolg op de succesvolle 1927. Nu nog mooier en meer voor minder! Ter introductie heeft Avek nu een aanbieding, bij aanschaf van een Ninety boxsrping krijgt u nu tijdelijk het speciale hoofdbord… Bekijk hier De 1927 Ninety, nieuw van Avek!.

De nieuwe modern afdeling

De nieuwe modern afdeling

Zoals u in een eerder bericht heeft kunnen lezen zitten wij midden in een verbouwing. Er komt een nieuwe modern afdeling bij. Hiervoor zijn er wanden gesloopt, gesausd en afgewerkt. Zo ook de vloer, er lagen tapijttegels in deze afdeling. Deze zijn weggehaald. Daarna is de… Bekijk hier De nieuwe modern afdeling.

Verbouwingsopruiming bij Leegstra

Verbouwingsopruiming bij Leegstra

Verbouwing bij Woonrijk Leegstra! Bijna 3.000m2 showroom wordt volledig gestript en volledig opnieuw opgebouwd voor onze nieuwe designafdeling. Maar voor het zover is, moet er plaats worden gemaakt! Daarom ruimen we extra grondig op met spectaculaire kortingen tot wel 70% Sla… Bekijk hier Verbouwingsopruiming bij Leegstra.

Stage afgerond

Stage afgerond

Woonrijk Leegstra staat bekend als een prachtige woonwinkel in Grijpskerk. 8.000m aan meubelen, vloeren, bedden en raambekleding. Een perfecte plaats voor jonge mensen die ervaring op willen doen binnen onze branche. Zo ook de 15 jarige Chantal Jelsma, zij wil graag interieur… Bekijk hier Stage afgerond.

Fam. Oudman

Onze keuze van inrichting hebben wij te danken aan de zeer betrokken en professionele werkwijze van de Fam. Leegstra en medewerkers! PETJE AF!

Fam. Oudman - Provincie Groningen