Nieuws  

 
Hemelvaart 2018

Hemelvaart 2018

Hemelvaartsdag 2018 is Woonrijk Leegstra geopend, van 11.00 tot 17.00 uur. Wij staan u graag te woord in onze showroom van 8.000m2 groot. Wat is er veel te zien en te beleven, kom gerust langs met het hele gezin. Voor de kleintjes is er een speciale speelhoek met tv terwijl… Bekijk hier Hemelvaart 2018.

Nationale dodenherdenking

Nationale dodenherdenking

Tijdens de nationale dodenherdenking op vrijdag 04-05-2018 is Woonrijk Leegstra gesloten. Om 17.00 uur sluiten wij de deuren. Morgen, bevrijdingsdag zijn wij weer aanwezig om u te kunnen adviseren over alles wat met interieur te maken heeft.  Bekijk hier Nationale dodenherdenking.

Afgeronde stage door Karina

Afgeronde stage door Karina

Woonrijk Leegstra staat bekend als een prachtige woonwinkel in Grijpskerk. 8.000m aan meubelen, vloeren, bedden en raambekleding. Een perfecte plaats voor jonge mensen die ervaring op willen doen binnen onze branche. De afgelopen 9 weken liep Karina Groeneveld (17) stage bij… Bekijk hier Afgeronde stage door Karina.

Koningsdag 2018 zijn wij gesloten

Koningsdag 2018 zijn wij gesloten

Koningsdag , 27-04-2018, is Woonrijk Leegstra gesloten. Vanaf zaterdag 28-04-2015 staan wij graag weer voor u klaar om te kunnen adviseren in alles op het gebied van wonen. Tot ziens bij Woonrijk Leegstra. Bekijk hier Koningsdag 2018 zijn wij gesloten.

Kunstschilder Harry Meerveld bij Woonrijk Leegstra

Kunstschilder Harry Meerveld bij Woonrijk Leegstra

Vanaf april 2018 exposeert Harry Meerveld met 16 van zijn kunstschilderijen bij Woonrijk Leegstra in de showroom. Een aanwinst voor Leegstra. Het completeert de prachtige showroom en de kunstwerken van Meerveld krijgen zo veel aandacht. Meerveld haalt zijn inspiratie veelal… Bekijk hier Kunstschilder Harry Meerveld bij Woonrijk Leegstra.

Marga & Guus

Met onze inrichtingsplan terecht gekomen bij Woonrijk Leegstra. Daar staat een deskundige familie voor je klaar die je op alle fronten, of het nu gaat om meubelen, de styling qua raambedekking of de keuze van de vloer, geduldig/meedenkend & met inzicht in de wensen van de klant je adviseert. Ook staan zij garant voor snelle info inwinning bij derden als niet direct antwoord kan worden gegeven op de gestelde vraag. Ook ná de bestelling blijven zij zeer betrokken. De levering is perfect verlopen / het plaatsen van de meubelen wordt met zorg uitgevoerd en ook de eventuele nazorg getuigd van respect voor de klant. Een Woonrijk waar je als klant goede zaken mee kan doen en dus aan te bevelen. Groeten aan iedereen en tot ziens. Marga / Guus

Marga & Guus - Nieuwegein