Nieuws  

 
De 1927 Ninety, nieuw van Avek!

De 1927 Ninety, nieuw van Avek!

Avek bestaat 90 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumbox. De 1927 Ninety! Een vervolg op de succesvolle 1927. Nu nog mooier en meer voor minder! Ter introductie heeft Avek nu een aanbieding, bij aanschaf van een Ninety boxsrping krijgt u nu tijdelijk het speciale hoofdbord… Bekijk hier De 1927 Ninety, nieuw van Avek!.

De nieuwe modern afdeling

De nieuwe modern afdeling

Zoals u in een eerder bericht heeft kunnen lezen zitten wij midden in een verbouwing. Er komt een nieuwe modern afdeling bij. Hiervoor zijn er wanden gesloopt, gesausd en afgewerkt. Zo ook de vloer, er lagen tapijttegels in deze afdeling. Deze zijn weggehaald. Daarna is de… Bekijk hier De nieuwe modern afdeling.

Verbouwingsopruiming bij Leegstra

Verbouwingsopruiming bij Leegstra

Verbouwing bij Woonrijk Leegstra! Bijna 3.000m2 showroom wordt volledig gestript en volledig opnieuw opgebouwd voor onze nieuwe designafdeling. Maar voor het zover is, moet er plaats worden gemaakt! Daarom ruimen we extra grondig op met spectaculaire kortingen tot wel 70% Sla… Bekijk hier Verbouwingsopruiming bij Leegstra.

Stage afgerond

Stage afgerond

Woonrijk Leegstra staat bekend als een prachtige woonwinkel in Grijpskerk. 8.000m aan meubelen, vloeren, bedden en raambekleding. Een perfecte plaats voor jonge mensen die ervaring op willen doen binnen onze branche. Zo ook de 15 jarige Chantal Jelsma, zij wil graag interieur… Bekijk hier Stage afgerond.

Auping summersale 2017

Auping summersale 2017

Bent u toe aan een nieuw bed? Of alleen een matras? Nu is het moment, tot en met 03-09-2017 heeft Auping een summerdeal! Op het hele assortiment van Auping krijgt u bij aanschaf in de actieperiode 15% korting. Of het nu gaat om een matras, een compleet bed of alleen een spiraalbodem.… Bekijk hier Auping summersale 2017.

Fam Kapma

We kunnen echt spreken van een periode voor en na de Interieursmederij. Voor was: gewoon goed, maar wel met tal van kleine wensen. Na is: heerlijk thuiskomen en vaak ook thuisblijven. Onze nieuwe situatie klopt gewoon en voelt ontzettend goed.

Fam Kapma - Groningen