Nieuws  

 
2de Kerstdag open

2de Kerstdag open

8.000m2 boordevol woonideeën!! Alles voor in uw woning! Meubelen, bedden, vloeren, raambekleding en nog veel meer. Kom tweede Kerstdag langs om inspiratie op te doen en als u er dan toch bent kunt u ook meedoen aan de oudejaarsverloting. Kijk voor de actievoorwaarden op onze… Bekijk hier 2de Kerstdag open.

Eindejaarsverloting 2018

Eindejaarsverloting 2018

Een ongekende en gigantsche GRATIS eindejaarsverloting bij Woonrijk Leegstra. Wij verloten onder de deelnemers een hoekbank, een salontafelset, een vloerkleed, een fauteuil, een spiegel, een plantentafel, een schilderij en verschillende accessoires. Alles wat u hoeft te doen… Bekijk hier Eindejaarsverloting 2018.

Hemelvaart 2018

Hemelvaart 2018

Hemelvaartsdag 2018 is Woonrijk Leegstra geopend, van 11.00 tot 17.00 uur. Wij staan u graag te woord in onze showroom van 8.000m2 groot. Wat is er veel te zien en te beleven, kom gerust langs met het hele gezin. Voor de kleintjes is er een speciale speelhoek met tv terwijl… Bekijk hier Hemelvaart 2018.

Nationale dodenherdenking

Nationale dodenherdenking

Tijdens de nationale dodenherdenking op vrijdag 04-05-2018 is Woonrijk Leegstra gesloten. Om 17.00 uur sluiten wij de deuren. Morgen, bevrijdingsdag zijn wij weer aanwezig om u te kunnen adviseren over alles wat met interieur te maken heeft.  Bekijk hier Nationale dodenherdenking.

Afgeronde stage door Karina

Afgeronde stage door Karina

Woonrijk Leegstra staat bekend als een prachtige woonwinkel in Grijpskerk. 8.000m aan meubelen, vloeren, bedden en raambekleding. Een perfecte plaats voor jonge mensen die ervaring op willen doen binnen onze branche. De afgelopen 9 weken liep Karina Groeneveld (17) stage bij… Bekijk hier Afgeronde stage door Karina.

Marga & Guus

Met onze inrichtingsplan terecht gekomen bij Woonrijk Leegstra. Daar staat een deskundige familie voor je klaar die je op alle fronten, of het nu gaat om meubelen, de styling qua raambedekking of de keuze van de vloer, geduldig/meedenkend & met inzicht in de wensen van de klant je adviseert. Ook staan zij garant voor snelle info inwinning bij derden als niet direct antwoord kan worden gegeven op de gestelde vraag. Ook ná de bestelling blijven zij zeer betrokken. De levering is perfect verlopen / het plaatsen van de meubelen wordt met zorg uitgevoerd en ook de eventuele nazorg getuigd van respect voor de klant. Een Woonrijk waar je als klant goede zaken mee kan doen en dus aan te bevelen. Groeten aan iedereen en tot ziens. Marga / Guus

Marga & Guus - Nieuwegein