• Meer dan 100 jaar ervaring
  • Betrokken advies
  • Veelal gratis bezorging
  • Gratis parkeren
  • 8000 m² woonideeën

Maak een afspraak

Bel 0594 212 730.

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten –

Afspraak maken? Bel 0594 212 730.

Kievitsweg 10, Grijpskerk. De koffie staat voor u klaar!

WOOODS Collectie

WOOODS Collectie

WOOODS is een nieuwe wooncollectie te vinden bij Young Living.
Het is budget friendly en geschikt voor ieder huishouden dat iets stijlvols zoekt maar dat ook opzoek is naar kwaliteit. De producten zijn erg divers van tafels en stoelen tot banken en accessoires.

WOOODS heeft een schoon en simpel concept: stevige en goed uitziende producten, die makkelijk in elkaar te zetten zijn. Een groot deel van hun collectie wordt geproduceerd op Nederlandse bodum.

De WOOODS woonkamerbank. Deze prachtige bank is in meerdere stoffen en maten te verkrijgen. Kleur, stof, afmeting, wat je maar wilt, in principe is alles mogelijk. De bank op de foto kan je komen proefzitten in de winkel en het personeel is meer dan bereid om je te vertellen over alle mogelijkheden van deze prachtige WOOODS woonkamerset.

*Opzoek naar iets specifieks? Bel, mail of kom langs en bespreek met ons alle mogelijkheden van deze mooie producten.

Bureau set en stoel gecombineerd met drie stijlvolle spiegels ter decoratie. Van de grote producten, tot de kleine details. Accessoires en decoratie, jij zoekt uit wat je mooi vindt en wij zorgen ervoor dat het totaal plaatje compleet is. Wij zorgen ervoor dat elke opstelling, groot of klein, dat kleine beetje Leegstra feeling krijgt. Wat wil je nog meer?

 

Toch opzoek naar iets geschikts voor de eetkamer? De WOODS eetkamertafel gecombineerd met kast, schilderijen en accessoires geven toch een huiselijk gevoel die je overal wil hebben. Van een prachige eetkamertafel tot de details van de schilderijen in de achtergrond. Stijlvol, maar elegant. Niet te druk en niet te leeg. 

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige producten? Ze zijn te proberen bij ons in de winkel. Als je specifieke vragen hebt over formaat, mogelijkheden, kleuren, etc. van een product staan onze interieurstylisten voor je klaar.

 

 

WOOODS Collectie
WOOODS Collectie
WOOODS Collectie
Eigenschappen
Merk WOOODS
Materiaal Verschillende materialen mogelijk
Kleur Verschillende kleuren mogelijk

  • 8000 m² woonideeën
  • Eigen interieursmederij
  • Deskundig team
  • CBW erkend
CBW erkend

Andere producten