Navigram eindresultaat

Lees meer over Navigram eindresultaat .

Anita met Interieur

Lees meer over Anita met Interieur.

Interieursmeders aan het werk

Lees meer over Interieursmeders aan het werk.

Jan-Hilko met interieur

Lees meer over Jan-Hilko met interieur .

Johan met interieur

Lees meer over Johan met interieur.

Openingstijden

Ma. 13.00 - 17.30 uur
Di t/m Do    09.30 - 17.30 uur
Vr. 09.30 - 21.00 uur
Za. 10.00 - 17.00 uur
Fam. de Jong

Na een totale make/over is ons huis is eindelijk een écht thuis. Niks dan lof voor het Leegsta team, wat een betrokkenheid en inzet. Voor ons begint het woongenieten nu pas echt.

Fam. de Jong -

Interieursmederij

Het woord zegt het al: "Interieursmederij", hier worden interieuren gesmeed. Wel eens gedacht aan een nieuw interieur? Maar wat als u niet weet waar u moet beginnen en hoe u het aan moet pakken? Daar heeft Leegstra wat op gevonden, de interieursmederij in dit geval.

In deze inspirerende ruimte binnen ons Woonrijk krijgt u een plan te zien in 3D, een plan die wij gemaakt hebben naar aanleiding van eerdere gesprekken met u, bij ons in de winkel of bij u thuis. Zo krijgt u een heel goed idee hoe het er uit kan komen te zien. En met 1 druk op de knop kunnen we ter plekke kleuren of items aanpassen. Nieuwsgierig? Neem contact op met ons of kom langs in de toonzaal in Grijpskerk.  

NieuwsBekijk het nieuwsarchief

  • Hemelvaartsdag 2018 is Woonrijk Leegstra geopend, van 11.00 tot 17.00 uur. Wij staan u graag te woord in… Lees meer hierover.
  • Tijdens de nationale dodenherdenking op vrijdag 04-05-2018 is Woonrijk Leegstra gesloten. Om 17.00 uur sluiten… Lees meer hierover.