Navigram eindresultaat

Lees meer over Navigram eindresultaat .

Anita met Interieur

Lees meer over Anita met Interieur.

Interieursmeders aan het werk

Lees meer over Interieursmeders aan het werk.

Jan-Hilko met interieur

Lees meer over Jan-Hilko met interieur .

Johan met interieur

Lees meer over Johan met interieur.

Openingstijden

Ma. 13.00 - 17.30 uur
Di t/m Do    09.30 - 17.30 uur
Vr. 09.30 - 21.00 uur
Za. 10.00 - 17.00 uur
Een gezin

Toen wij een nieuwe houtkachel kregen en hier graag een gezellig rustplekje voor wilden creëren kwamen we er zelf niet uit. Naast een gezellige plek bij de haard wilden we ook graag een ruime zithoek met een werkplek erbij. Gelukkig konden ze ons bij Leegstra Wonen daarbij helpen. Toen we het plaatje in 3D op de computer kregen te zien en zo denkbeeldig door ons nieuwe interieur konden "lopen" waren we erg enthousiast. Hier waren wij zelf nooit opgekomen. Fantastisch hoe geslaagd de metamorfose van onze woonkamer geworden is. We genieten elke dag opnieuw van het resultaat. De hulp van Anita en haar collega Jan Hilko was deskundig en erg plezierig. Wij willen de interieursmederij dan ook bij een ieder van harte aanbevelen.

Een gezin - Surhuizum

Interieursmederij

Het woord zegt het al: "Interieursmederij", hier worden interieuren gesmeed. Wel eens gedacht aan een nieuw interieur? Maar wat als u niet weet waar u moet beginnen en hoe u het aan moet pakken? Daar heeft Leegstra wat op gevonden, de interieursmederij in dit geval.

In deze inspirerende ruimte binnen ons Woonrijk krijgt u een plan te zien in 3D, een plan die wij gemaakt hebben naar aanleiding van eerdere gesprekken met u, bij ons in de winkel of bij u thuis. Zo krijgt u een heel goed idee hoe het er uit kan komen te zien. En met 1 druk op de knop kunnen we ter plekke kleuren of items aanpassen. Nieuwsgierig? Neem contact op met ons of kom langs in de toonzaal in Grijpskerk.  

NieuwsBekijk het nieuwsarchief

  • Avek bestaat 90 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumbox. De 1927 Ninety! Een vervolg op de succesvolle… Lees meer hierover.
  • Wij zijn altijd op zoek naar mooie woonaccessoires voor in onze winkel. Omdat wij onze eigen inkoop verzorgen… Lees meer hierover.