Navigram eindresultaat

Lees meer over Navigram eindresultaat .

Anita met Interieur

Lees meer over Anita met Interieur.

Interieursmeders aan het werk

Lees meer over Interieursmeders aan het werk.

Jan-Hilko met interieur

Lees meer over Jan-Hilko met interieur .

Johan met interieur

Lees meer over Johan met interieur.

Openingstijden

Ma. 13.00 - 17.30 uur
Di t/m Do    09.30 - 17.30 uur
Vr. 09.30 - 21.00 uur
Za. 10.00 - 17.00 uur
Fam V.

Anita Leegstra heeft ons uitstekend begeleid bij het samenstellen van onze nieuwe inrichting. Vooral over haar ideeën en betrokkenheid zijn wij erg tevreden en natuurlijk over het prachtige eindresultaat!

Fam V. - G.

Interieursmederij

Het woord zegt het al: "Interieursmederij", hier worden interieuren gesmeed. Wel eens gedacht aan een nieuw interieur? Maar wat als u niet weet waar u moet beginnen en hoe u het aan moet pakken? Daar heeft Leegstra wat op gevonden, de interieursmederij in dit geval.

In deze inspirerende ruimte binnen ons Woonrijk krijgt u een plan te zien in 3D, een plan die wij gemaakt hebben naar aanleiding van eerdere gesprekken met u, bij ons in de winkel of bij u thuis. Zo krijgt u een heel goed idee hoe het er uit kan komen te zien. En met 1 druk op de knop kunnen we ter plekke kleuren of items aanpassen. Nieuwsgierig? Neem contact op met ons of kom langs in de toonzaal in Grijpskerk.  

NieuwsBekijk het nieuwsarchief

  • Een ongekende en gigantsche GRATIS eindejaarsverloting bij Woonrijk Leegstra. Wij verloten onder de deelnemers… Lees meer hierover.
  • 8.000m2 boordevol woonideeën!! Alles voor in uw woning! Meubelen, bedden, vloeren, raambekleding en nog veel… Lees meer hierover.