• Meer dan 100 jaar ervaring
  • Betrokken advies
  • Veelal gratis bezorging
  • Gratis parkeren
  • 8000 m² woonideeën

Maak een afspraak

Bel 0594 212 730.

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

Afspraak maken? Bel 0594 212 730.

Kievitsweg 10, Grijpskerk. De koffie staat voor u klaar!

Interieursmederij

In de Interieursmederij van Woonrijk Leegstra maken we woonideeën 3D zichtbaar in uw eigen interieur. Want we begrijpen dat een ander interieuridee niet altijd meteen tot de verbeelding spreekt. Met een 3D ontwerp kunnen we presenteren hoe een idee, keuze of verbouwing in werkelijkheid uitpakt. We kunnen bijvoorbeeld laten zien hoe het staat als u de bank verplaatst, een andere vloer kiest of het kleurenplan verandert. De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met u smeden we zo stap voor stap uw nieuwe interieur. Tot u tevreden bent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u van plan bent te investeren in uw woning.

Nieuwsgierig? Maak eens een afspraak.

In 5 stappen naar een nieuw interieur

In 5 stappen naar een nieuw interieur

De Interieursmederij is een idee van Woonrijk Leegstra. Een plek speciaal voor mensen die iets met de inrichting van hun huis van plan zijn, maar niet precies weten wat, of hoe. Wilt u bijvoorbeeld een andere vloer, een beter verlichtingsplan, nieuwe gordijnen en uw woon- of slaapkamer wel eens volledig anders ingericht? Maar bent u vooral ook benieuwd hoe dat er in uw huis in het echt uitziet? Dan is de Interieursmederij een ijzersterk idee. In 5 stappen smeden we uw interieur, van idee naar uitgewerkt woonconcept.

  • Stap 1: U komt bij ons langs en we inventariseren uw woonwensen.
  • Stap 2: Wij komen bij u langs en bekijken en meten de in te richten ruimtes.
  • Stap 3: We verwerken uw wensen en onze ideeën in ons eigen Interieursmederij-3D-programma. Speciale software, voor ons op maat ontwikkeld.
  • Stap 4: We presenteren u onze ideeën op een groot scherm. 3D en in uw eigen woning ingevuld.
  • Stap 5: U kunt weloverwogen een besluit nemen en komt niet voor verrassingen te staan.

Een krachtige formule

De Interieursmederij is een krachtige formule, een optelsom van verschillende factoren.

Vakmanschap: de mensen van de Interieursmederij doen dit werk al jaren. Ze werken en denken niet alleen in verschillende woonstijlen en -sferen, maar stellen zich ook steeds op de hoogte van de laatste trends.

Persoonlijk: onze adviseurs leven zich grondig in in uw woonsituatie en vertalen dat in een inrichting die werkelijk bij u past.

Servicegericht: onze medewerkers zijn van plan u op een geweldige manier te helpen. In elke fase van het stappenplan, maar ook nog ver daarna.

Woonrijk Leegstra: natuurlijk heeft ook de nogal ruime collectie van Woonrijk Leegstra zo zijn invloed op de plannen. Wij laten ons zelf graag door alle mogelijkheden inspireren maar weten uit ervaring dat ook u hier kunt vinden wat u zoekt.

Een krachtige formule

Projecten

Projecten

U kunt de Interieursmederij inschakelen voor de meest uiteenlopende projecten: een compleet nieuwe inrichting van uw nieuwe of oude appartement of woning; een of meer ruimtes waarvan u vindt dat ze een makeover verdienen; een ander kleurenplan door het hele huis of een nieuwe slaapkamer voor de kinderen. Veel is mogelijk en de Interieursmederij is overal voor in. Kijkt u maar eens bij de door ons gerealiseerde projecten.

Enkele projectvoorbeelden