• Meer dan 100 jaar ervaring
  • Betrokken advies
  • Veelal gratis bezorging
  • Gratis parkeren
  • 8000 m² woonideeën

Maak een afspraak

Bel 0594 212 730.

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten –

Afspraak maken? Bel 0594 212 730.

Kievitsweg 10, Grijpskerk. De koffie staat voor u klaar!

Blij met de Interieursmederij

Interieuradvies van idee tot realisatie

Vind je het lastig om sfeer te brengen in je nieuwe huis? Wil je meer warmte en gezelligheid in je interieur? Of ben je weleens benieuwd naar de woonideeën van een professionele stylist? In de Interieursmederij maken de adviseurs van Woonrijk Leegstra woonideeën zichtbaar in je eigen woning. Tot je blij bent.

We bieden interieuradvies die bij jouw situatie past. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 

 

 

 

Interieuradvies bij Woonrijk Leegstra

Interieuradvies bij Woonrijk Leegstra

Bij de interieuradviseurs van Woonrijk Leegstra kun je terecht voor een antwoord op al je interieurvragen. We denken met je mee over indeling, passende materialen en interieurproducten en geven je tips hoe je met de juiste meubels en accessoires je persoonlijke woonstijl creëert.

Wandelend door de showroom van Woonrijk Leegstra ontdekken we wat jouw stijl is en welke producten je aanspreken. In de Interieursmederij tonen we je kleuren, stoffen en materialen. Je bepaalt daarna zelf wat je verder wilt.

Tip: neem als je langskomt een foto of tekening van de bestaande situatie mee.

Interieuradvies thuis

Liever advies aan huis? Dat kan natuurlijk ook.

We gaan dan samen aan de slag met jouw specifieke woonwensen. We kijken mee in de ruimte(s), inspireren je met kleuren, stalen van stoffen en materialen en tonen de mogelijkheden aan de hand van de collectie van Woonrijk Leegstra. De ideeën werken we uit in een digitaal interieuradvies met uitleg en een begeleidende offerte.

Een interieuradvies thuis duurt ongeveer 2 uur. De kosten bedragen € 150,00.

Interieuradvies thuis

Interieuradvies 3D

Interieuradvies 3D

Ons Interieuradvies 3D bestaat uit een volledig inrichtingsplan (van vloer tot gordijnen en alles ertussenin) 3D ingevuld in je eigen woning. Bij je thuis bespreken we uitgebreid je woonwensen, bekijken de ruimtes en geven je ideeën.

We laten kleuren en stalen zien van stoffen en materialen en presenteren de mogelijkheden aan de hand van de collectie van Woonrijk Leegstra. Onze ideeën over inrichting, kleuren en interieurproducten visualiseren we in het 3D programma van de Interieursmederij. Je nieuwe interieur komt dan echt tot leven!

In een digitaal document begeleiden we de verschillende indelingsmogelijkheden inclusief een offerte. Je weet visueel en financieel precies waar je aan toe bent.

De kosten voor Interieuradvies 3D bedragen € 699,00.

 

 

 

Projecten

Laat je inspireren door de woonstylisten van de Interieursmederij. Ook anderen hebben we geholpen met styling, restyling of het maken van keuzes. Ontdek het zelf!

Enkele make-overs