Services  

 
Betaling

Betaling

Er zijn 3 mogelijkheden om te betalen, contant, 1 dag voor aflevering per bank over te hebben gemaakt, of gebruik makend van ons mobiel Pin apparaat. Bekijk hier Betaling.

Uw bestelling bij Woonrijk Leegstra

Uw bestelling bij Woonrijk Leegstra

U bestelling bij Woonrijk Leegstra kan in de winkel plaatsvinden maar kan ook via de E-mail. Na een duidelijk en goed doorlopen verkoop traject, waarbij u  er erop word gewezen wat u niet moet verwachtten en wat juist wel. Hierna  word voor u een ordebevestiging opgemaakt,… Bekijk hier Uw bestelling bij Woonrijk Leegstra.

Afspraak plannen

Afspraak plannen

Na aanlevering van het door u bestelde product(en) aan ons magazijn zult u geïnformeerd worden dat u bestelde product(ten) binnengemeld is, en kan er een afspraak gemaakt worden. De regel is dat de afleveringstermijn binnen 2 weken zal plaatsvinden, indien u dit niet lukt (… Bekijk hier Afspraak plannen.

Bezorging

Bezorging

Woonrijk Leegstra  bezorgt uw goederen  gratis in de 3 noordelijke provincies (met uitzondering van de eilanden. Daarbuiten bezorgen wij uiteraard ook graag maar dan tegen een kostendekkend tarief. Onze planning is  flexibel zodat een afspraak gauw is gemaakt. De bezorging… Bekijk hier Bezorging.

Een gezin

Toen wij een nieuwe houtkachel kregen en hier graag een gezellig rustplekje voor wilden creëren kwamen we er zelf niet uit. Naast een gezellige plek bij de haard wilden we ook graag een ruime zithoek met een werkplek erbij. Gelukkig konden ze ons bij Leegstra Wonen daarbij helpen. Toen we het plaatje in 3D op de computer kregen te zien en zo denkbeeldig door ons nieuwe interieur konden "lopen" waren we erg enthousiast. Hier waren wij zelf nooit opgekomen. Fantastisch hoe geslaagd de metamorfose van onze woonkamer geworden is. We genieten elke dag opnieuw van het resultaat. De hulp van Anita en haar collega Jan Hilko was deskundig en erg plezierig. Wij willen de interieursmederij dan ook bij een ieder van harte aanbevelen.

Een gezin - Surhuizum