• Meer dan 100 jaar ervaring
  • Betrokken advies
  • Veelal gratis bezorging
  • Gratis parkeren
  • 8000 m² woonideeën

Maak een afspraak

Bel 0594 212 730.

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten –

Afspraak maken? Bel 0594 212 730.

Kievitsweg 10, Grijpskerk. De koffie staat voor u klaar!

Service

Bij Woonrijk Leegstra bent u aan het juiste adres als u optimaal wilt genieten van woonplezier. Dat vindt u terug in onze gevarieerde collectie kwaliteitsmerken, het prettige contact met onze interieuradviseurs, het perfecte kopje koffie dat we schenken en natuurlijk ook in de uitstekende service- en garantievoorwaarden. Want wij vinden: winkelen bij Woonrijk Leegstra moet een feestje zijn. Heeft u ondanks al onze goede zorgen toch vragen over uw aankoop, een klacht of wilt u iets melden over onze service, laat het ons weten.

 

Uw bestelling

Uw bestelling

Als u bij ons een bestelling plaatst komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard informeren we u over wat u wel en ook wat u niet van ons kunt verwachten. U ontvangt van ons een orderbevestiging die u controleert en voor akkoord ondertekent. Hierna is de bestelling definitief en gaan wij verder voor u aan het werk.

Een bezorgafspraak plannen

Als de door u bestelde producten bij ons binnen zijn, dan kunnen we samen een afspraak plannen. Wij bellen u om een afspraak te maken over de levering van uw meubelen. U hoeft ons dus niet te bellen. In de regel vindt aflevering al binnen twee weken plaats. Als dit door onvoorziene omstandigheden niet lukt, bijvoorbeeld omdat uw verbouwing uitloopt, dan kunnen wij in overleg opslag regelen. Wel vragen wij u om uw bestelling volledig te betalen.

Een bezorgafspraak plannen

Bezorgservice

Bezorgservice

Woonrijk Leegstra bezorgt uw bestelling gratis in de drie noordelijke provincies (met uitzondering van de eilanden). Daarbuiten bezorgen wij uiteraard ook graag maar dan tegen een kostendekkend tarief. Onze planning is flexibel zodat een afspraak gauw is gemaakt. De bezorging gaat in bijna alle gevallen met onze eigen bezorgservice. De verpakte goederen worden in uw woning uitgepakt, gecontroleerd, voorzien van antikrasvilt en eventueel afgesteld. De verpakkingsmaterialen worden door ons verantwoord afgevoerd.

Betaalmogelijkheden

Woonrijk Leegstra biedt u meerdere mogelijkheden om uw aankoop te betalen. U kunt met uw pinpas in de winkel betalen, contant, of u maakt een dag voor aflevering het totaalbedrag over via internetbankieren. Dat is wel zo gemakkelijk, u kunt dus zelf kiezen welke manier het best bij u past.

Betaalmogelijkheden